Moderný kostol na pravouhlom obdĺžnikovom pôdoryse, v zadnej časti (nad hlavným vstupom) chórus s pomerne veľkou svetlou výškou.  V lodi kostola (vo výške chóru) je na jednej strane bočná empora – v celej dĺžke kostolnej lode, okrem sanktuária (pri pohľade na obetný stôl vľavo). Sanktuárium je ukončené rovnou stenou, v ktorej je vynechaný prázdny priestor v tvare kríža presklenný  farebnou vitrážou. Celý priestor lode a sanktuária je zaklenutý plytkou valenou klenbou. Samostatná veža na štvorcovom pôdoryse stojí pred kostolom. Kostol bol podľa pamätnej tabule posvätený 4. júna 1995.

História organov v objekte

V objekte nebol zistený píšťalový organ.

Na chóre kostola je dvojmanuálový digitálny nástroj značky Plenum / gem. Manuálové klaviatúry majú rozsah C – c4, pedál má rozsah C – g1. Pedálová klaviatúra je radiálna, konkávna, kratšie (horné) klávesy sú do oblúka. Nad hornou manuálovou klaviatúrou sú registrové sklopky v poradí: PEDALE, GRANDE ORGANO, RECITATIVO.
Na chóre je vhodný priestor pre stavbu píšťalového organa.

Texty a obrazový materiál je chránený autorským zákonom. Ich šírenie vyžaduje súhlas oprávneného nositeľa autorských práv, ktorým je Hudobné centrum.
© Hudobné centrum (organy.hc.sk)